divendres, 29 de gener del 2010

art133

dilluns, 25 de gener del 2010

Art133


dijous, 21 de gener del 2010

Art133


Café Art 133

Un nou espai per a la creativitat acaba d’encetar-se a la nostra benvolguda ciutat d’Algemesí. Un lloc màgic on les idees, lleugeres de roba, deambulen entre les tasses càlides de café.

Una iniciativa que ha estat possible gràcies a la sàvia combinació d’elements que han dut a terme els germans Manel i Vicent Santos. S’ho munten molt bé, ja ho crec!


Aquest espai, just s’obre amb una colpidora exposició de quadres d’inspiració hiperrealista a càrrec de Cristian Blanxer “Momo” (BCN), que amb el nom de PANDORA recorre el costat més salvatge i tendre de la vida, amb una nuesa d’imatges reveladora.

Ara, un moment en el qual tots busquem els paradisos, jo he trobat a Café Art 133 el meu paradís particular. Un lloc que amb el temps serà un pulmó d’aire pur per a la nostra ciutat d’Algemesí.I és que Café Art 133 és un lloc molt especial per a deixar-se dur per un altre tipus d’històries: exposicions de pintura, presentacions de llibres, concerts de música en directe, i sense cap tipus de dubte, qualsevol tipus de performance artística.
Allí, molt a prop de la gasolinera de La Calàndria, on potser aquella noia somiava amb un llumí i un bidó de gasolina, a l’àrea més tranquila del nostre poble, s’aixeca aquest interessant receptacle amb una harmonia que rebenta les més antigues creences d’una Algemesí que es vol d’una altra manera.

Se’ns convida, sense forçar la situació, a un altre tipus d’iniciatives al marge de la societat de consum que ens devora, i el magnetisme del lloc és aterridor.


Un habitacle on les i els artistes, i també per què no, les i els no-artistes trobaran un lloc on fugir de les dèries quotidianes i relaxar-se amb un café, una copa i com no, si cal, un deliciós entrepà, fet amb les més atractives formes de la tecnologia moderna, mentre escoltem la rebel·ladora veu de la inquietant Björk o altre ritmes electrònics i chillout.

D’aquesta manera, el Café Art 133 té l’elegància de l’eriçó, un relax que amaga exhuberants danses de la més directa creació i exposició.

Un territori on la coherència ve donada pel risc en l’aposta, una moderna cova de meravelles per explora


Ens veurem, segurament al Café Art 133!

Vicent Nàcher - Gener de 2010

divendres, 15 de gener del 2010

Inauguració Espai CafeArt133, amb l' Exposició de pintura PANDORA de Cristian Blanxer "MOMO" (BCN)



Dia: Divendres ,15 de Gener de 2010, Hora: 20:00 h. Direcció: Av.País Valencià Nº133, Algemesi - Valencia

dimecres, 13 de gener del 2010

ART133 INAUGURACIÓ


Inauguració del espai CafeArt133 Exposició de pintura " pandora "Cristian Blanxer "MOMO"(BCN)

Dia:Divendres ,15 de Gener de 2010 Hora: 20:00 h. Direcció: Av.País Valencià Nº133, Algemesi Valencia